Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Internationale tewerkstelling na de Brexit

Begin 2021 start het tijdperk na de Brexit. A point of no return waar u als West-Vlaamse ondernemer maar beter op voorbereid bent.

Tijdens dit webinar zoomen we in op de spelregels van internationale tewerkstelling. Ook reiken we u een kompas aan voor uw zoektocht naar correcte informatie over deze uitgebreide regelgeving.

Keynote: Matthias Debruyckere, 
Manager kennisbeleid - payroll services​, Liantis


Over CONQUER - West Flanders, Gateway to Europe
Deze webinars zijn een initiatief van POM West-Vlaanderen, Voka West-Vlaanderen, Flanders Investment and Trade en UNIZO West-Vlaanderen. Binnen het CONQUER-project slaan we onder de noemer ‘West Flanders, Gateway to Europe’ de handen in elkaar om West-Vlaamse ondernemers klaar te stomen voor de periode na de Brexit. ​
Met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en het Hermes Fonds en Provincie West-Vlaanderen.
Presentatie door POM West-Vlaanderen
Duur: 60 minuten (9u30 - 10u30)

Deelname aan het webinar is gratis, maar inschrijven is verplicht. Na inschrijving krijgt u de inloglink toegestuurd. Via een eenvoudige klik kan u het webinar volgen. U hoeft geen software te installeren, wifi is wel noodzakelijk.

U kan het webinar volgen vanaf uw computer, tablet of telefoon. We raden het gebruik van Chrome als browser aan. 

Bij deelname aan dit webinar gaat u akkoord dat uw gegevens worden bijgehouden om de realisatie van deze webinar mogelijk te maken.

Deel dit webinar