Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Online Exponential Talk: Digitale businessmodellen

“Bedrijven moeten winst maken, maar ook een hoger doel dienen”, kopte de Financial Times vorig jaar. Logisch. Impactondernemers die winst én blijvende positieve verandering in de wereld genereren, zijn de winnaars op lange termijn.  Door hun doelgerichtheid groeien ze gemiddelde drie keer sneller dan hun concurrenten en hun klanten- en medewerkerstevredenheid is hoger. Hoe evolueert u van een klassiek ondernemersmodel naar bedrijfsvoering gecentreerd rond positieve impact?

In deze Exponential Talk inspireert Professor Omar Mohout u met heldere inzichten over ondernemen met impact, uit zijn nieuwste boek ‘Leaving a legacy’.

Voor wie: bedrijfsleiders, managers en werknemers met ondernemersspirit.

In één uur tijd leert u:
  • waarom het vinden van een hoger doel zo krachtig is en hoe u dit definieert
  • wat ondernemen met positieve impact betekent en wat het net niet is
  • hoe u met positieve impact groeit naar een onuitwisbare nalatenschap
  • welke de strategieën zijn om impact te schalen
  • waarom samenwerking in dit verhaal zo belangrijk is
Met getuigenissen van West-Vlaamse impactondernemers Chris Van de Voorde, CEO van JuuNoo en Alexander Vanlerberghe, CEO van Aqualex. Ontdek hun successen en lessons learned. Welke  uitdagingen pakken zij aan en hoe creëren zij positieve impact?

Presentatie door
POM West-Vlaanderen i.s.m. Sirris

Praktisch
  • Donderdag 22 oktober 2020​
Duur
1 uur
  • 9u-10u: uitleg door keynotespreker Omar Mohout 
  • 10u-10u30: optioneel deel met mogelijkheid om vragen te stellen aan Omar Mohout en CEO’s Chris Van de Voorde en Alexander Vanlerberghe in Zoom break-out rooms.
Praktisch
Deelname aan de online Exponential Talk is gratis, maar u dient zich vooraf te registreren. Na inschrijving krijgt u de inloglink toegestuurd. U kunt vervolgens via een eenvoudige klik de Exponential Talk volgen. U hoeft dus geen software te installeren, wifi is wel noodzakelijk.

U kan de webinar volgen vanaf uw computer, tablet of telefoon. We raden het gebruik van Chrome als browser aan. 

Bij deelname aan deze webinar gaat u akkoord dat uw gegevens worden bijgehouden om de realisatie van deze webinar mogelijk te maken.

Workshop
Na deze Exponential Talk kan u op donderdag 19 november (van 9u tot 12u) deelnemen aan een interactieve en hands-on workshop over ondernemen met impact. Kaat Peeters, co-auteur van het boek ‘Leaving a legacy’, helpt u stap voor stap uw ‘legacy statement’ en mogelijke schalingstrategieën definiëren. Bij het volgen van deze Exponential Talk ontvangt u verdere toelichting en krijgt u de mogelijkheid om als eerste in te schrijven. Deel deze webinar